Heerhugowaard Centraal

Dit jaar wordt voor de achttiende keer de Winterduathlon Alkmaar gehouden. De Winterduathlon vindt plaats op zondag 15 november. Het evenement kent een hele en een halve uitvoering in diverse categorieën.

Er wordt gestart met hardlopen door de Egmondermeer; hierbij kunnen deelnemers kiezen om één of twee ronden van 5,5 kilometer te lopen. Het startschot wordt om 9.00 uur gegeven door wethouder Pieter Dijkman. Direct na het hardlopen wordt de wedstrijd vervolgd met het schaatsen van 25 of 50 ronden op ijsbaan De Meent.

Aan de wedstrijd kan individueel of als duo worden meegedaan. De organisatie van de winterduathlon, die tevens onderdeel is van de landelijke competitie Triathlon Winter Series, is in handen van triathlon-vereniging DTC uit Heerhugowaard.

Inschrijven kan tot zondag 8 november via www.ntbinschrijvingen.nl. Meer informatie is te vinden op www.winterduathlonalkmaar.nl

 

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl