Heerhugowaard Centraal

Zaterdag 14 november is het Worldwide Aquathon Day. In 73 landen wordt op dezelfde dag een Aquathon georganiseerd, ofwel een twee uur durende aquafitness workout. Ook Nederland doet dit jaar mee aan dit evenement, onder andere in zwembad Hoornse Vaart. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om gratis kennis te maken met de aquasport.

Er wordt door de deelnemers twee uur lang non-stop gesport. Na een warming-up komen tijdens de marathon in Alkmaar AquaXtreme, aquarobic, Tabaqua en aquajoggen aan bod. De Aquathon start om 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl.

Het fenomeen is ontstaan in Zuid-Afrika. Dit jaar zal er worden gesport in 174 locaties verspreid over 73 landen. Nederland, waterland bij uitstek, kan hierbij niet ontbreken. Zowel Zwembad De Steur in Kampen als Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar bieden deze dag een gratis twee uur durende aquafitness workout aan.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl