Heerhugowaard Centraal

Woensdag 2 december organiseert Sportservice Heerhugowaard van 14.15 tot 15.30 uur een sportieve Sinterklaasinstuif voor kinderen uit groep 1 tot en met 4. Zij kunnen hier op een sportieve manier een heus Pietendiploma halen. Gymzaal Granaat wordt omgebouwd tot een grote klim- en klauterbaan waar hulppieten naar hartenlust kunnen bewegen en hun kunsten oefenen.

De sportbuurtwerkers zorgen ervoor dat Gymzaal Granaat, gevestigd aan de Granaat 2 in Heerhugowaard, naast basisschool De Carrousel, op deze woensdag omgetoverd wordt tot een heus Pietentrainingscentrum. De aspirant-pieten kunnen dan oefenen om van dak naar dak te zwaaien, pakjes te bezorgen, de stoomboot aan te meren, pakjes te stapelen en hun balans te houden op het dak. Als dit allemaal lukt verdienen ze een pietendiploma aan het einde van de instuif.

Kinderen die een echte hulppiet willen worden kunnen zich inschrijven voor de Sinterklaasinstuif via www.sportserviceheerhugowaard.nl. Deelnemen aan de instuif is gratis. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sabine van Lochem via 072 – 576 38 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl