Ruim honderdtien leerlingen van het ROC Horizon College, sector Handel & Dienstverlening in Heerhugowaard, organiseerden zaterdag 21 november een galadiner, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Stichting Opkikker. Er werd een bedrag opgehaald van maar liefst 22.024 euro.

De leerlingen van het Horizon College hebben zich wekenlang voorbereid op dit enorme evenement. Proefkoken, bestellingen doorgeven, plattegronden maken, parkeerbeheer regelen, wijnen selecteren. Patrick Schans en Aron Schouten van de mbo-opleiding Facilitaire Dienstverlening regelden het galadiner op facilitair terrein. Christa Meegdes, Lizzy Kuijper, Cassy Baas en Femke de Vries van de mbo-opleiding Manager/Ondernemer Horeca waren verantwoordelijk voor alle horecagerelateerde zaken. Zij hebben zich vanaf het begin van dit schooljaar voorbereid op dit grote evenement, wat voor hen een afstudeerproject is.

Tien jaar geleden startte het Horizon College samen met diverse andere roc’s met de organisatie van activiteiten om gezamenlijk geld in te zamelen voor het goede doel, de eerste keer voor het Aidsfonds. Het initiatief lag bij de MBO Raad. Het Horizon College is inmiddels het enige roc in Nederland dat nog jaarlijks een galadiner voor het goede doel organiseert.

Naast de fantastische prestaties van alle leerlingen van de afdelingen Horeca en Facilitaire Dienstverlening, werden de 300 gasten verwelkomd door Gospelkoor Joy en verder de hele avond vermaakt door diverse artiesten, zoals Dolly Bellefleur, Pasta e Basta en Berget Lewis.

Met een veiling en een loterij werd nog extra geld opgehaald voor het goede doel. De leerlingen een ervaring rijker, de gasten een mooie en culinaire avond, en meer zieke kinderen een dag zonder zorgen.

Pin It
Bekeken: 3199x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/