Eind september kwam het bericht dat sporthal Noorderend in Heerhugowaard moest sluiten omdat eigenaar Dennis Engelsma het geld niet had om de sporthal te onderhouden. Vlak daarna bleek dat de sporthal toch in elk geval voor het huidige seizoen, tot 30 april, kon openblijven dankzij een financiële bijdrage van Bleeker Transport en van eigenaar Dennis Engelsma zelf. 

De sporthal draait op het moment goed, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de dagelijkse coördinatie Henk Brinkman, die per week zo’n 80 uur aan deze taak besteedt. Dit schrijft het NHD. Bleeker en Brinkman vinden beide dat de hal een nieuwe eigenaar moet krijgen. Dat zal niet de gemeente zijn, want wethouder Leo Dickhoff heeft duidelijk laten weten de hal niet erbij te kunnen hebben, maar Bleeker en Brinkman vinden dat de gemeente op zijn minst een eenmalige of jaarlijkse bijdrage kan leveren.

Pin It
Bekeken: 3718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/