Heerhugowaard Centraal

HOP-fractievoorzitter John Does wil in januari al de feiten boven tafel hebben over alles wat er speelt rond sporthal Noorderend in De Noord. Dit schrijft het NHD. Officieel heeft wethouder Leo Dickhoff tot maart de tijd om uit te zoeken wat er zou moeten gebeuren voor de sport in De Noord, maar Does wil er tijdens de vergadering in de raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling al over praten, die op 7 januari zal plaatsvinden.

De sporthal wordt momenteel tot 30 april, gedurende het huidige seizoen, open gehouden dankzij een particuliere financiële bijdrage, maar wat er daarna met de sporthal moet gebeuren is onduidelijk. Eigenaar Dennis Engelsma wil de sporthal verkopen omdat hij geen geld heeft voor onderhoud, en de gebruikers van de sporthal willen ook dat er een nieuwe eigenaar komt. Volgens hen is er twee ton aan achterstallig onderhoud.

Dickhoff heeft echter al laten weten dat hij de sporthal niet wil kopen. De partij Burgerbelang vindt weer dat het geen pas geeft om sporthal te sluiten en de huidige gebruikers naar andere sporthallen in de omgeving te sturen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl