Vanaf 30 november is boomverzorgingsbedrijf Pius Floris namens de gemeente Heerhugowaard bezig geweest om de stabiliteit van de populieren langs de Middenweg-Zuid te meten. Hierbij werd de conditie van de boomwortels getest en werd vastgesteld hoe sterk de stam is. 

Tussen Intratuin en de Reuzenpandasingel is een steekproef genomen waarbij in totaal 10 van de 230 bomen zijn getest. Vier van de geteste bomen bleken zodanig zwak te zijn dat ze eerder verwijderd moeten worden. De andere zes vertoonden juist geen enkel teken van zwakte. Volgens wethouder Gido Oude Kotte is de renovatie van de Middenweg al te lang uitgesteld. Volgende week moet door de testresultaten duidelijk worden wanneer de renovatie, die tussen de 3 en 5 miljoen zal kosten, moet gaan plaatsvinden. 

Pin It
Bekeken: 3087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/