Heerhugowaard Centraal

Sportservice Heerhugowaard moet op zoek naar een nieuwe regiomanager, want Marloes Smit, regiomanager sinds 2009, gaat overstappen naar de Noordkop. Ze volgt daar als regiomanager een collega op  die heeft besloten te gaan emigreren. Smit wordt per 1 januari regiomanager voor de locaties van Sportservice in Den Helder, Schagen en Texel.

Het is overigens nog onduidelijk hoe de toekomst van Sportservice Heerhugowaard eruit zal zien. De gemeente heeft de subsidie met ingang van 2017 stopgezet en heeft de sportstimulering in Heerhugowaard overgedragen aan de nieuwe NV Sport Heerhugowaard. Gemeenteambtenaar Adri van Exel is directeur van deze NV. Wellicht worden de mensen van Sportservice weer door Sport Heerhugowaard ingehuurd.

Smit blijft overigens vanuit de Noordkop actief voor de sport in Heerhugowaard voor het behoud van Sportservice Heerhugowaard. (foto: Sportservice Heerhugowaard)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl