Het damesteam Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau startte het jaar goed tegen streekgenoot Dansschool Biersteker/Plubos. De eredivisionist uit Heerhugowaard behaalde een 8-2 winst op de gehavende tegenstander uit Noord-Scharwoude en steeg daarmee van plek 3 naar 2 in de competitiestand. 

Vrijdag 15 januari volgt weer een belangrijke thuiswedstrijd om de play-offs te bereiken. Op bezoek in de Waardergolf komt Zuidoost United. De Amsterdamse dames staan 5e met slechts vier verliespunten meer. Daarnaast heeft de Waardse formatie een wedstrijd meer gespeeld dan de directe concurrentie.

De ploeg van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo ziet in de Amsterdammers een geduchte tegenstander. De eerste confrontatie van het seizoen werd beslist met een 3-5 overwinning. Dit zal vertrouwen geven bij de speelsters, maar het zal waarschijnlijk geen eenvoudige klus worden om vrijdag in eigen huis weer te winnen.

De wedstrijd Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau - Zuidoost United start vrijdag om 21.15 uur. De toegang tot de Waardergolf is zoals altijd gratis.

Pin It
Bekeken: 3121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/