Duurzame energie heeft de toekomst. Daarom organiseert de bibliotheek in Heerhugowaard workshops voor kinderen over groene techniek. De eerstvolgende workshop is op woensdagmiddag 3 februari. Eén keer per maand op een woensdagmiddag is er een leuke en leerzame activiteit rond groene techniek voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.

Tijdens deze workshops mogen de kinderen van alles uitproberen wat met groene en duurzame techniek te maken heeft. Specialist Jos is elke maand op een woensdagmiddag op de jeugdafdeling om te helpen. Aan de workshop op 3 februari kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. De workshop duurt van 14.30 tot 16.00 uur. De toegang is € 2,- en aanmelden is mogelijk via www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de jeugdagenda. De volgende workshops over groene techniek zijn op 2 maart (zuinig met batterijen) en op 6 april (zonne-energie).

Pin It
Bekeken: 2893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/