Heerhugowaard Centraal

Donderdagmiddag zijn aan de Marslaan in Heerhugowaard twee jongens van 13 en 14 jaar door een onbekende man bedreigd met een mes.

Ze waren bij de brug aan het spelen toen er een man aan kwam lopen. De man gebruikte veel scheldwoorden en begon ineens tegen de kinderen te schreeuwen. Even later haalde hij een mes uit zijn zak en klapte het uit. De jongens schrokken hier zo van dat ze zijn weggelopen. Ongeveer een uur later hebben ze het incident gemeld aan het politiebureau. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar helaas niemand meer aangetroffen.  

De politie doet op dit moment onderzoek naar het voorval. De politie komt graag in contact met getuigen die donderdag tussen 14.15 en 14.25 uur mogelijk iets gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Op de Facebookpagina ‘Je bent Heerhugowaarder als…’ wordt erover gespeculeerd dat de dader dezelfde man zou kunnen zijn die eind november op de Middenweg een 13-jarige jongen met een mes in de borst stak. Dinsdag werd in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze zaak, naar aanleiding waarvan de politie inmiddels 65 tips heeft gekregen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl