Heerhugowaard Centraal

"De afgelopen dagen is er veel onrust geweest met betrekking tot de poging doodslag gepleegd op 30 november 2015 en de bedreiging gepleegd op 21 januari 2016", meldt Politie Heerhugowaard op Facebook. Daarom is besloten meer inzicht te geven. 

De man die donderdag twee jongeren uitschold en bedreigd zou hebben met een mes is heengezonden vanwege onvoldoende bewijs. Vooralsnog is geen verband gevonden tussen deze man en de poging tot doodslag op 30 november. Toen werd 13-jarige jongen op de Middenweg zonder duidelijke reden in de hartstreek gestoken door een onverzorgde man van rond 30 jaar oud.

Na de uitzendingen van Opsporing verzocht en Bureau N-H zijn er bij de politie veel tips binnengekomen over de poging tot doodslag en zijn er ook verschillende namen genoemd van mogelijke daders.

De recherche is op dit moment de tips en de namen die genoemd zijn aan het onderzoeken. Wie meer denkt te weten over het steekincident op 30 november wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van Politie Heerhugowaard via 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl