Heerhugowaard Centraal

Het AFAS Stadion is zaterdag 30 januari, de 'place to be' voor 35+ uitgaanspubliek. Dan strijkt Club 40 neer, voor een dikke disco & dance(classics) party. Bij Club 40 is de sfeerbeleving erg belangrijk en dat maakt elke editie dan ook supergezellige en steevast uitverkochte feesten.

Eigenlijk was het feest al uitverkocht vanwege een late run op kaarten, maar de organisatie kon het feest verhuizen naar de grotere Keest Kist Lounge, zodat er meer ruimte is voor feestgangers.

In de sfeervolle Kees Kist Lounge zorgen visual dj's Off The Wall (Paradiso) en local discofreaks dj Andrew en dj Ritchie V voor de juiste toon, reizend van 70s-80s via90s-00s naar de huidge hits. Met heerlijke fingerfood en surprise acts worden feestvierders extra in de watten gelegd.

Tickets kosten vooraf €16 (excl. fee) via club40.nl en de Club 40 Facebookpage. Er zijn ook 4 en 10-pack tickets te koop. Aan de deur kosten kaartjes €18, als ze niet al uitverkocht zijn. Minimale leeftijd is 35+, tenzij je met iemand van die leeftijd mee komt. (foto: Dienske Fotografie)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl