De Stichting Babyspullen verhuist half  februari 2016 naar een nieuwe locatie. De stichting betrekt dan het pand op Nijverheidsplein 2F in Heerhugowaard.

Begin oktober 2015 werd City Box, de hoofdsponsor van de Stichting Babyspullen, overgenomen door Shurgard. Het landelijke distributie- en sorteercentrum van de stichting was ook gevestigd in de Alkmaarse vestiging van City box aan de Madame Curiestraat. Shurgard beëindigde echter de samenwerking met Stichting Babyspullen, die daardoor noodgedwongen voor half februari op zoek moest naar een nieuw onderkomen. De gemeente Alkmaar had wel een poging gedaan om te helpen, maar kon de stichting alleen geschikte ruimte bieden voor een paar maanden.

Nu heeft de stichting dus een nieuw onderkomen gevonden in Heerhugowaard. In verband met de verhuizing kan de stichting in de eerste twee weken van februari minder goed bereikbaar zijn. De vrijwilligers van de stichting stellen alles in het werk om iedereen na de verhuizing zo spoedig mogelijk weer volledig van dienst te kunnen zijn.

Pin It
Bekeken: 3357x
https://ee.itk.ac.id/data/