Heerhugowaard Centraal

De harde wind zorgt vandaag op meerdere plaatsen in Nederland voor problemen. In de zuidelijke provincies zijn al verscheidene festiviteiten rond carnaval afgelast, maar ook de HAL-regio bleef niet gespaard.

Twee van de drie bouwborden met de tekst “Wij geven Alkmaar de ruimte”, die afgelopen vrijdag met veel vertoon zijn onthuld hebben zich bij de harde wind niet staande weten te houden en zijn omgewaaid. Bij het derde bord, wat naast het reeds staande bord “MCA bouwt hier hét ziekenhuis van de toekomst” staat, zijn werknemers druk in de weer om het overeind te houden.

Heel verrassend is het niet dat de borden zijn omgewaaid, want het plaatsen ging al niet bijzonder soepel: de grond die gereserveerd was voor het nieuwe ziekenhuis is volledig doorweekt en daardoor drassig. Het kostte zodoende veel moeite om de borden netjes neer te zetten.

Facebookreacties stralen vooral geamuseerdheid uit. Zo schrijft iemand dat het bord “net zo slap gebouwd [is]  als de argumenten om grond aan Alkmaar te geven zodat het ziekenhuis dan toch tot Alkmaar behoort.” Anderen grappen “Nee joh. Dit is gedaan door Alkmaar. Die hebben ergens een hele grote ventilator aangezet en dit bord om laten waaien” en “Zuidwestenwind komt uit Alkmaar, geen toeval”. (foto's: DNP.NU)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl