Theater Terra presenteert dit seizoen het Nederlandse theaterdebuut van Hazeltje en Grote Haas. Met de familievoorstelling ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ komen de personages uit de bekende boekjes van Sam McBratney en Anita Jeram en de gelijknamige tv-serie tot leven in het theater.

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Hazeltje en Grote Haas zijn op zondag 6 maart te zien in Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard. Ze houden vreselijk veel van elkaar, maar hoeveel precies, dat is niet makkelijk te meten.

Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden.

Theater Terra maakt al bijna 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. Daarnaast hebben voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld gespeeld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Japan en China. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn onder andere Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren, Koekeloere, Dribbel, Kikker is jarig en Ali Baba en de 40 rovers. Naast Raad eens hoeveel ik van je hou brengt Theater Terra dit seizoen ook Koning Arthur naar het theater. Meer informatie is te vinden op de website van Cool.

 

Pin It
Bekeken: 3389x
https://ee.itk.ac.id/data/