Binnenkort krijgt baby Angelina, die begraven ligt op de Algemene Begraafplaats in Alkmaar, waarschijnlijk gezelschap: de lichamen haar twee dode babyzusjes die begin oktober 2015 werden gevonden in de Rivierenwijk in Heerhugowaard zijn vrijgegeven voor een begrafenis. Dit schrijft RTV NH.

Tijdens de eerste tussentijdse zitting over de zaak die begin februari plaatsvond bleek bovendien dat er in het onderzoek naar de dood van de twee babymeisjes een losse navelstreng was gevonden. Die blijkt nu van een van de nog levende zoons van moeder Yasmine M. te zijn.

Begin november 2015 was al besloten dat de twee dode baby’s die gevonden zijn in Heerhugowaard waarschijnlijk naast baby Angelina worden begraven.

Overigens werden eind januari 2016 nog twee dode baby’s gevonden, deze keer in een huis aan de Zuidwijkring. Volgens de politie is er (nog) geen link met de dode kinderen van Yasmine M.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl