Maandag 21 maart start op basisschool Grote en Kleine Beer in Heerhugowaard een feestweek. Tevens gaat die dag op feestelijke wijze de Bibliotheek op School van start. Dit is een landelijk educatieproject van bibliotheken, het basisonderwijs en de gemeente om het leesplezier van kinderen te vergroten.

De opening van het opgeknapte gebouw met een leesplein start om 09.00 uur. Burgemeester Han ter Heegde is aanwezig om samen met kinderen de openingshandeling te verrichten. Wie nieuwsgierig is kan tussen 10:00 en 11:00 uur een kijkje komen nemen.

De openingsdag met het thema ”Samen staan we sterk!” wordt een speciale talentendag met workshops voor alle kinderen, een inloop voor de buurtbewoners, dansvoorstellingen van alle kinderen en tot slot een playbackshow.

Vanaf 1 augustus 2015 zijn de leerlingen van de Taxuslaan en de Plutolaan van Openbare Daltonschool de Kleine en Grote Beer verenigd in één gebouw. Samen met Christelijke peuterspeelzaal ’t Parapluutje, de peuterspeelzaal van Kinderopvang Heerhugowaard en sinds kort de naschoolse activiteiten van Villa Kakelbont is de basisschool hard op weg een kindcentrum te realiseren.

Pin It
Bekeken: 3632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/