Gemeente Heerhugowaard is samen met het Duurzaam Bouwloket een wijkaanpak energiebesparing in Schilderswijk ten zuiden van de Krusemanlaan gestart. De komende weken nemen adviseurs van het loket de diverse woningtypen onder de loep om te kijken of ze energiezuiniger en comfortabeler gemaakt kunnen worden.

Veel huizen in de Schilderswijk zijn gebouwd voor het jaar 1975, zijn dan ook vaak slecht geïsoleerd en hebben onderhoud nodig. Om inwoners op weg te helpen worden er maatwerkadviezen gemaakt van voorbeeldwoningen. De resultaten worden gepresenteerd tijdens een informatieavond in mei.

Duurzaam Bouwloket zoekt voor het onderzoek buurtbewoners die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. Zij kunnen zich melden voor een gratis advies met infraroodscan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna wordt voor ieder woningtype één voorbeeldwoning geselecteerd.

Alle wijkbewoners ontvangen binnen enkele weken een uitnodiging voor de informatieavond met daarin het programma. Er komt in ieder geval een presentatie van de adviseurs, waarbij de resultaten van de maatwerkadviezen worden gedeeld. Vragen over energiebesparing en duurzaamheid zijn daarna welkom. Meer informatie op duurzaambouwloket.nl.

Pin It
Bekeken: 3229x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/