Vanaf woensdag 20 april is het ook mogelijk om eens per week 's ochtends hard te lopen bij AV Hera. Ideaal voor mensen die het 's avonds druk hebben of kinderen op school hebben zitten. Om 9:30 uur wordt bij de kantine verzameld voor een bakje thee. Daarna volgt een gedegen warming up, loopscholing, de kerntraining en een cooling down. De training duurt tot rond 11.00 uur.

De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde hardlopers. Ook is het mogelijk om, in overleg met trainster Annet Brons, toe te werken naar een evenement of wedstrijd. Als lid van Hera kan je ook gewoon 's avonds trainen. 

Annet is een ervaren hardlooptrainster en sportdiëtiste en Hera is blij dat zij de al sterke groep trainers komt aanvullen. Ze heeft er veel zin in om met een nieuwe groep van start te gaan. Mensen die al lid zijn van Hera zijn natuurlijk ook welkom.

Bij Hera kun je vier proeftrainingen meedoen om te kijken of je het leuk vindt om lid te worden. Uiteraard kunnen leden van AV Hera gewoon meetrainen op de dinsdagochtend. Meer informatie over hardlopen op de woensdagochtend en over de vereniging op avhera.nl.

Bekeken: 3054x