Met de paasdagen is het inbrekersgilde weer op bezoek geweest op het volkstuincomplex Molenkrocht aan de Middenweg in Heerhugowaard.

De deur van het winkeltje was opengebroken en de boel overhoop gehaald. Ook verschillende kassen van tuinders zijn opengebroken en ook hier lieten de inbrekers een ravage achter. Na eerdere inbraakgolven zijn er maatregelen genomen de tuinders doen elke keer het hek op slot als ze het complex op en af gaan, maar dit helpt onvoldoende. Waarschijnlijk heeft de rigoreuze snoei van de groensingel van het complex aan de kant van de middenweg te maken met de inbraken, al moeten de inbrekers nog wel de sloot over om op het complex te komen. Het hek is altijd op slot. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/