Op 4, 5 en 6 mei wordt het toneelstuk ‘Heerhugowaard in de Oorlog’ opgevoerd in Buurthuis De Deel. Het toneelstuk is gebaseerd op waargebeurde situaties in en rondom Heerhugowaard tijdens de oorlog. Het stuk gaat over een fictief gezin dat in Heerhugowaard woont tijdens de Tweede Wereldoorlog. Arie en Neel, de twee hoofdpersonen van het stuk, hebben niet alleen een gezin draaiende te houden, maar ook een café. In de loop van de oorlog, wordt duidelijk wat voor een invloed de de oorlog op het gezin heeft.

Volgens Kevin Doesburg, de initiatiefnemer, schrijver en regisseur van het stuk, wordt er in Heerhugowaard te weinig aandacht geschonken aan de herdenking van de oorlogsslachtoffers en de viering van de bevrijding. Kevin wil via dit toneelstuk meer aandacht voor de herdenking en de bevrijding bereiken.

Het toneelstuk ‘Heerhugowaard in de Oorlog’ wordt op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 mei 2016 opgevoerd in Buurthuis De Deel op de Jan Glijnisweg 43.

4 mei start de voorstelling om 20.45 uur en gaan de deuren om 20.15 uur open. Op 5 en 6 mei starten de voorstellingen om 20.30 uur en gaan de deuren om 20.00 uur open. Kaarten kosten €5,- inclusief één kop koffie of thee. Kaarten zijn te reserveren via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres is ook beschikbaar voor meer informatie of vragen.

Pin It
Bekeken: 3474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/