Het geduld van wethouder Monique Stam met projectontwikkelaar De Nijs uit Warmenhuizen begint zo langzamerhand op te raken, en dus stapt de gemeente Heerhugowaard naar de rechter. Het punt is dat de gemeente drie stukken grond rond het Stadshart op het oog heeft om er woningen en misschien winkels te bouwen, namelijk de lap grond aan het Koraal achter het gemeentehuis, de hoek van de West- en de Zuidtangent en het terrein naast het Stadsplein, wat wordt aangeduid met de term ‘reservelocatie’.

De gemeente wil met De Nijs nieuwe afspraken maken omdat de grond achter het gemeentehuis en op de hoek van de Zuid- en Westtangent van hem is. Voor de reservelocatie is ooit de afspraak gemaakt dat De Nijs daar als eerste het recht heeft om te bouwen. In alle drie de gevallen wordt maar niet duidelijk waarom De Nijs nog niets met de grond heeft gedaan en ook het maken van die afspraken schiet niet op. De gemeente start nu een arbitrage, maar misschien komt het niet tot een daadwerkelijke rechtszaak: de gemeente staat nog altijd open voor overleg met De Nijs.

Pin It
Bekeken: 4870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/