Aaike Verschoor, de aanvoerster van Telstar, gaat de Witte Leeuwinnen verlaten en maakt de overstap naar Reiger Boys. Aaike gaat samen met trainer Cor Smit proberen de weg terug omhoog te vinden na de degradatie dit seizoen uit de Hoofdklasse. Verschoor keert ook terug in de zal bij Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau. Eerder speelde ze voor Watervogels.

Belangrijkste reden van haar overstap is de start en snelle groei van haar onderneming Fit4Lady, wat spelen op het hoogste niveau van Nederland steeds lastiger maakt. Daarnaast is ze Heerhugowaardse, dus is de stap naar Reiger Boys een logische.

Voor Reiger Boys wordt de integratie met veld -en zaalvoetbal steeds belangrijker. Talentvolle speelsters willen namelijk beide varianten kunnen spelen en dit wordt nu volledig mogelijk gemaakt bij Reiger Boys. Verder gaan de beide afdelingen samenwerken op gebied van verzorging, talentenontwikkeling en scouting. 'Samenwerken aan de toekomst is samen groeien' is het motto.

Met de komst van Aaike Verschoor komt een brok ervaring bij de club en hoopt Reiger Boys dat meer meiden lid worden. Deze kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/