Zondag 3 juli vindt de tweede editie van het sportieve evenement HALinbeweging plaats op het Strand van Luna in Heerhugowaard. Het evenement duurt van 11.45 tot 17.00 uur.

HALinbeweging is een initiatief van borstkankerpatiënte Gertie Franconeri en fysiotherapeut Jacco Schekkerman in samenwerking met Rotaract Alkmaar. De opbrengst komt ten goede aan de afdeling oncologie van het Noordwestziekenhuis in Alkmaar, ‘t Praethuys in Alkmaar en de Viva Verwendag.  Bij de eerste editie in 2015 werd 15.000 euro opgehaald

HALinbeweging is een ideale gelegenheid om kennis te maken met verschillende sporten. Er is onder andere een Obstacle Run, een mountainbike-toertocht en een clinic, en een voetbalclinic voor kinderen. 

Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.halinbeweging.nl. Om het evenement mogelijk te maken zoeken de organisatoren nog wel sponsors. Meer informatie is te vinden op www.halinbeweging.nl. (foto: Koos Schekkerman)

Pin It
Bekeken: 3214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/