Onder de titel ‘Zwart op Wit’ zullen zondag 29 mei de keyboardleerlingen van Cool kunst en cultuur samen met leerlingen van de muziekscholen in Langedijk en Opmeer weer een spectaculair concert geven.

Tijdens deze achtste editie van het Keyboardevent laten de leerlingen onder leiding van docenten Henk Vasbinder, Ronald van der Veen en Rob Mostert horen waar ze de afgelopen weken op hebbengestudeerd . De stijlen variëren van swingend tot verstild, van rock tot boogie en van pop tot eigen nummers.

Naast enkele gastoptredens van zang en saxofoon is er dit jaar een speciale bijdrage van dansschool Moves You uit Opmeer onder leiding van Chantal Lensen.

Een ander hoogtepunt is ‘Arial Dance’, een spectaculaire act op hoog niveau. Na de pauze zullen bovendien een aantal popbands van Cool een optreden verzorgen. 

Zwart op Wit begint om 14.30 uur. Kaarten kosten €4,00 en zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool. (foto: Edwin Vader)

Pin It
Bekeken: 2956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/