Woensdag 8 juni vond weer de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon met als doel om alle kinderen te stimuleren om buiten te spelen. Tijdens de Buitenspeeldag gaat Nickelodeon vanaf 13.00 uur op zwart. Voor ruim 90.000 kinderen in Nederland waren buitenspeelactiviteiten opgezet.

 Ook in Heerhugowaard waren op meerdere locaties buitenspeelactiviteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen zich op het Sara Bronovoland vermaken op het springkussen en met Oudhollandse spelletjes. Ook konden ze zich laten schminken en tussendoor genieten van een suikerspin. Op het Stella Agsteribbeland konden ze blikgooien, touwtrekken, steltlopen, hoepelen, glittertattoo’s laten zetten, zich laten schminken en bungee-korfbal spelen.

Pin It
Bekeken: 3080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/