Donderdagavond rond 19.30 uur werd industrieterrein Beverkoog opgeschrikt door een flinke explosie en brand. De brand werd vlot opgeschaald naar GRIP1 en hulpdiensten rukten massaal uit naar de Otterkoog. Toen ze ter plaatse kwamen, bleek een 40-jarige man uit het volledig verwoeste pand te zijn gekropen. Hij is met grote spoed naar het MCA en later naar het brandwondencentrum in Beverwijk gebracht. Voor zijn leven wordt gevreesd.

Wat de explosie heeft veroorzaakt is nog niet duidelijk, maar mogelijk gaat het om gasflessen die opgeslagen lagen bij een bedrijf dat barbecues verhuurt. De rookkolom was in de wijde omtrek te zien. Er was zoveel rook dat er een NL Alert werd uitgegeven, met de waarschuwing om ramen en deuren gesloten te houden. De provinciale weg N242 werd in verband met de rookontwikkeling afgesloten. Op de dijk stonden veel mensen naar de brand te kijken.

Pin It
Bekeken: 4528x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/