Sinds donderdag heeft een deel van de Bevelandseweg in Heerhugowaard een nieuwe naam: het deel tussen de Zuidtangent en de Stationsweg heet voortaan het Stationsplein.

De naamswijziging is op verzoek van HAL Trade Center, dat gevestigd is op de hoek van de Zuidtangent en de Bevelandseweg. HAL Trade Center wilde meer worden geassocieerd met de ontwikkelingen rond het station die de gemeente wil uitvoeren. De andere bedrijven die aan het inmiddels omgedoopte stuk Bevelandseweg zijn gevestigd zagen ook wel iets in dat plan. Zo komt het dat bijvoorbeeld ook de ING, Adecco, Randstad en Huider Modeltreinen nu als adres het Stationsplein kunnen opgeven.

Het voorstel van HAL Trade Center kwam de gemeente Heerhugowaard eigenlijk heel goed uit, zo bevestigt woordvoerder Hans Jansen. Als bedrijven immers aan een Stationsplein liggen zijn bezoekers eerder geneigd om met de trein te komen, en dat is wat de gemeente graag ziet. Op die manier hoopt de gemeente dat de NS Heerhugowaard meeneemt in het spoorboekloos rijden.

Pin It
Bekeken: 3922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/