Het ietwat beschamende foutje op de Facebook pagina van D66 Heerhugowaard was woensdagavond al hersteld, maar voor die tijd was er al enige hilariteit over het 'geile balonnetje' van wethouder Carolien van Diepen. 

De wethouder was die dag bij de opening van het Octopus project bij basisschool De Boomladder. Dit project bestaat uit een kiss & ride zone, een veiligere oversteek en het weren van auto's. Van Diepen had een gele balon gekregen om los te laten.

Overigens leverde de balonnenactie enige kritiek op, omdat ze niet afbreken en dus schadelijk kunnen zijn voor flora en fauna. De D66-fractie antwoordde hierop dat zij het eens zijn dat de duurzaamheid 'ver te zoeken' was. Wethouder Van Diepen blijkt zelf absoluut geen fan van ballonnen. Het oplaten is echter nog een veel voorkomend gebruik, "maar we delen uw mening en zullen kijken of we hier in de toekomst meer rekening mee kunnen houden."

Pin It
Bekeken: 2928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/