Burgemeester Han ter Heegde heeft zaterdag, samen met zijn kleinkinderen en andere kinderen uit Heerhugowaard, het Kabouterpad in het Rosarium in gebruik genomen. De kinderen kregen bij De Bolle Buik aan de Dreef een rugzak met spannende spulletjes en gingen daarna samen met de burgemeester het park in. Achteraf kregen ze een heus Kabouterdiploma.

Het Kabouterpad is ontwikkeld door het Instituut van de Natuur - Noord Kennemerland en De Bolle Buik en bedoeld voor kinderen van rond 4 tot 7 jaar. Tijdens de wandeling wordt gezongen over kabouters, geluisterd naar geluiden in het park, gekeken naar watervogels, naar brandhout gezocht voor de kabouters en nog veel meer. De wandeling duurt 1 tot 1,5 uur. 

De wandeling kost €5, en dan krijg je een kaboutermuts, het Kabouterdiploma, een glas heerlijke limonade bij de Bolle Buik én gratis entree voor de speeltuin. De rugzak met materiaal voor zes kinderen is te leen (borg €10),  Voor meer informatie, ga naar debollebuik.nl.

Pin It
Bekeken: 3545x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/