Zaterdag 29 oktober is de volgende editie van kickboksgala YOU'RE NEXT in Sporthal Oosterhout. De afgelopen editie in maart 2016 stonden veel A-klasse (prof) wedstrijden op het programma waardoor een uitverkochte zaal al snel een feit was. Deze keer is gekozen voor een setting waarbij ook amateurs uit de regio ook aan bod komen.  Omdat er in Alkmaar inmiddels de nodige kickboksscholen zijn gevestigd, groeit het aanbod vechters ook.

Initiatiefnemer Rob Meuleman: ‘Het is voor de jeugd, nieuwelingen en C-klassers ook erg leuk om ‘thuis’ te vechten. Vaak reizen sportscholen stad en land af om aan een wedstrijd te komen. Het is dan nog maar de vraag of het doorgaat. Het blijft een blessuregevoelige sport, daarnaast gaat deze sport op een afgesproken gewicht. Het is altijd een uitdaging om een mooi programma neer te zetten voor het publiek. Maar die uitdaging gaan we graag aan!’.

Dit keer is het hoogtepunt van de avond een B-klasse toernooi. Vier jongens uit Noord Holland gaan na een loting de strijd met elkaar aan. De twee winnaars gaan door naar de finale. Naast het viermanstoernooi neemt Candied van de Ven (uitkomend voor het Alkmaarse Dynamic Fit) het in een B partij op tegen Hoornaar Karim Lahboub van Generation Gym. 

Ook de dames zijn niet vergeten: Shannon Hoogendijk (uitkomend voor Gym Alkmaar) staat in de ring tegenover Ella Grappenhaus. Matchmaker Ellen Bruins: ‘Van deze wedstrijd verwacht ik vuurwerk! Wie denkt dat dames kickboksen saai is…maak je borst maar nat. Shannon Hoogendijk heeft veel potentie in mijn ogen. Ik match haar al vanaf de jeugd dus het is leuk om te zien dat ze door is gegaan en nu B klasse is geworden. Dat is mooi om te zien’. Kaarten zijn te koop bij deelnemende gyms.

Pin It
Bekeken: 4184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/