Dinsdagavond is op de Middenweg in Heerhugowaard een 15-jarige inwoner slachtoffer geworden van een gemaskerde poging tot straatroof. De politie zoekt getuigen en is bereikbaar via 0900-8844.

De jongen fietste tussen 21:10 en 21:20 uur met vrienden over de Middenweg, toen er ineens twee gemaskerde personen op hem af renden. Eén van hen pakte zijn fietsstuur vast en probeerde zijn mobieltje af te pakken. Dat mislukte en toen kreeg de jongen een klap tegen zijn hoofd, waardoor hij viel. De verdachten liepen richting het Basserhof en voegden zich bij een groep. 

De hoofdverdachte is ongeveer 1,85 meter en droeg en joggingbroek. Vermoedelijk maakte het tweetal deel uit van een groep, rond 21:00 uur een andere 15-jarige Heerhugowaarder beroofde in het stadspark naast Middenwaard. Eén van hen droeg een masker.

Pin It
Bekeken: 3978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/