Maaike van Stralen verzorgt op donderdag 27 oktober in bibliotheek Heerhugowaard Centrum de lezing ‘Gezonde voeding, vroeger en nu’. 

Vroeger was het eten puur en onbewerkt. Tegenwoordig zit ons voedsel vol met geraffineerde koolhydraten en transvetten waardoor we extra kans hebben op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes, reuma, ADHD, obesitas. Magnetrons, teflonpannen en inductiekookplaten brengen voedingsstoffen schade toe. Hoe terug naar die goede, voedzame oude tijd?

Van Stralen vertelt inspirerend over hoe voedsel etiketten goed te lezen, het vermijden van suiker, de juiste vetten en waar aan te denken bij het koken.

De lezing begint om 20.00 uur en kost € 5 (voor leden € 4). Aanmelden kan via de activiteitenagenda op bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice.

Pin It
Bekeken: 3952x
https://ee.itk.ac.id/data/