Heerhugowaarder Evert V. heeft van de politierechter een boete van 750 euro gekregen omdat hij bij een verkeersruzie in augustus het kunstgebit van een tractorbestuurder kapotsloeg.

Op 1 augustus wilde de 52-jarige V. met zijn bestelbus een tractor passeren, wat moeite kostte vanwege de breedte van de weg. Later op de dag vond hij opnieuw twee tractors op zijn pad, waarvan de bestuurders met elkaar stonden te praten. Toen hij passeerde werd zijn buitenspiegel geraakt door een tractor. Toen hij vervolgens zijn bestelbus vóór de tractor stilzette om verhaal te halen botste de tractor tegen zijn bestelbus aan. V. had de zaak naar eigen zeggen uit willen praten, maar de bestuurder van de tractor vertelde niet meer tijdig te kunnen remmen.

Door de botsing werd V. echter zo kwaad dat hij de tractorbestuurder in zijn gezicht stompte, waardoor diens kunstgebit in tweeën brak. De politierechter legde V. een boete van 750 euro op, waarvan een derde deel voorwaardelijk, voor de schade aan het kunstgebit.

Pin It
Bekeken: 2899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/