Pax Kinderhulp zoekt in de regio Alkmaar gastgezinnen die met Pasen 2017 een kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om kinderen van 5 tot 16 jaar die vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard geen normaal gezinsleven kennen.

Mensen onderin de samenleving hebben veel te maken met werkloosheid en sociale isolatie, dikwijls gepaard met drank, drugs en apathie. Kinderen zijn hier de dupe van. Een vakantiegezin kan voor bijvoorbeeld een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in een grijs bestaan. De waarde van enkele weken huiselijke gezelligheid, een beetje aandacht, geduld en liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Wendy Baart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook kan men meer informatie krijgen via paxkinderhulp.nl.

Pin It
Bekeken: 3835x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/