Op 1 september 2014 verbond ING zich voor drie jaar aan v.v. Reiger Boys. De Heerhugowaardse voetbalclub was toen een van de amateurclubs die uit bijna 800 aanmeldingen werd uitgekozen voor een intensief sponsorprogramma van ING en de KNVB. En dat krijgt een fantastisch vervolg. Reiger Boys heeft een verlenging van drie jaar veroverd.

ING en de KNVB verlengen het sponsorprogramma tot en met 2022, maar de clubs moesten er wel wat voor doen. De sponsorcommissie van Reiger Boys werkte dan ook hard aan een pitch. Met het voorstel, de omschreven uitdagingen, getoonde creativiteit, inzet en zeker ook de prettige samenwerking wist de club ING te overtuigen.

ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal, en ondersteunt zo 475 amateurverenigingen, met speciale aandacht voor welpen, meisjes- en G-voetbal. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij de clubs over geldzaken.

Foto v.l.n.r.: Ben Rietveld (voorzitter Reiger Boys), John Castricum (Adviseur Zakelijk ING) en rechts Andre Elsinga (penningmeester Reiger Boys).

Pin It
Bekeken: 3050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/