Een 24-jarige vrouw uit Den Helder is door de politierechter veroordeeld tot het betalen van een boete en smartengeld omdat ze een voormalige vriendin uit Heerhugowaard telefonisch heeft bedreigd. De Helderse Emanuela W. belde op 8 augustus 2016 haar Heerhugowaardse voormalige vriendin 24 keer binnen twee uur om haar te vertellen dat ze lelijk was en bovendien een slechte moeder. Dat zou volgens W. de reden zijn dat het zoontje van het slachtoffer in een pleeggezin was geplaatst. Ze dreigde ook de zoon iets aan te doen.

Uit de printlijst met telefonische gegevens bewees dat het W. was geweest die had gebeld, hoewel ze had geweigerd zich tijdens de telefoongesprekken bekend te maken. Ze moet een boete betalen van 500 euro, waarvan 300 voorwaardelijk, en daar bovenop moet ze de voormalige vriendin 250 euro smartengeld betalen.

Pin It
Bekeken: 4629x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/