De opleidingen Kapper en Schilderen van het ROC Horizon College zijn Topopleidingen. Dit meldt de Keuzegids mbo 2017. In deze gids worden mbo-opleidingen met elkaar vergeleken en wordt een ranglijst samengesteld. De kappersopleidingen van het Horizon College staan in deze gids op de eerste plaats en ontvangen het kwaliteitszegel Topopleiding.

Ook de opleidingen Schilderen van het Horizon College krijgen het predicaat Topopleiding. De redactie gebruikt voor de totstandkoming van de Keuzegids mbo verschillende bronnen, waaronder de JOB-monitor. Dit is een enquête van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs die onder mbo-studenten wordt afgenomen.

De afdeling Haarmode van het Horizon College, met opleidingen op de locaties Heerhugowaard en Purmerend, is blij met de eerste plaats in de Keuzegids. Han Weel, opleidingsmanager Haarmode Heerhugowaard: “Ik ben trots op de teams vanwege de prestatie die zij geleverd hebben. Voor het derde achtereenvolgende jaar in de top 3 staan, betekent dat we kwalitatief goede opleidingen aanbieden.”

Ook de afdeling Schilderen, met opleidingen op de locatie Heerhugowaard, is verguld met de titel Topopleiding. Carla Schouten, opleidingsmanager van de afdeling: “Dit betekent dat het docententeam zorgt voor een betekenisvolle leeromgeving waar de studenten hun talenten kunnen ontplooien. Het betekent ook dat dit team voortdurend werkt aan verbeteringen in het onderwijs en de studenten spreken daarvoor hun waardering uit.”

Pin It
Bekeken: 3551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/