Speciaal voor alle 50-plussers die graag keyboard willen leren spelen en op eenvoudige basis muziek willen maken, start Cool kunst en cultuur op 27 januari met de korte cursus ‘Evergreens op de toetsen’.

In deze 6-weekse cursus wordt eerst uitgelegd hoe het keyboard werkt, waarna er in een groep van maximaal 5 personen muziek wordt gemaakt. Met eenvoudige technieken wordt een melodie en begeleiding aangeleerd. “We gaan onder andere aan de slag met het aanleren van een eenvoudige toonladder, een begeleiding spelen met je linkerhand en een bluesladder’’, legt docent Henk Vasbinder uit. Voorkennis is niet nodig, want gezelligheid en muziek maken staan voorop!

Van 16 t/m 21 januari is het de Week van de Proefles bij Cool. Op die dagen is het mogelijk om gratis mee te doen aan een van de proeflessen op het gebied van muziek, theater en musical of beeldende kunst.

Meer informatie over de cursus is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl of in de educatiebrochure. Inschrijven kan via de website of via het inschrijfformulier, te verkrijgen bij de servicebalie van Cool. Aanmelden voor de gratis proefles kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3199x
https://ee.itk.ac.id/data/