Een 46-jarige man uit Heerhugowaard, John L., is veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur, een maand voorwaardelijke celstraf en een verplicht reclasseringscontract voor psychische behandeling. Dit vanwege het lastigvallen van caissières, onder andere in winkelcentrum Middenwaard, terwijl hij een winkelcentrumverbod had.  Aan een van hen moet hij bovendien een vergoeding van € 745 betalen, waarvan €500 smartengeld.

Vijf slachtoffers, waarvan drie van de Albert Heijn in Middenwaard, hadden aangifte gedaan. Hij had hen onder andere ‘schoonheid’ en ‘godin’ genoemd, met toevoeging van seksueel getinte opmerkingen. Toen een bedrijfsleider hem erop aansprak, antwoordde hij dat het de schuld van de winkel was omdat er ‘zulke mooie caissières’ werkten. Eén van de slachtoffers had hij bij haar ouderlijk huis bedreigd.

Tijdens de rechtszaak ontkende L. de vrouwen te hebben lastiggevallen: hij zou hen slechts complimenten hebben gegeven.

Pin It
Bekeken: 9242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/