Op zondag 15 januari vindt de langste mounbtainbiketocht van Noord-Holland plaats. Tussen 09:00 en 09:30 uur is bij Sportcomplex De Meent in Alkmaar de start van de 65 km lange klassieker naar het clubgebouw van HRTC DOK aan de Guldemondweg in Den Helder.

Noord-Hollands Langste trok 29 jaar lang via min of meer dezelfde route, maar dit jaar steken politie, Staatsbosbeheer en gemeente Schagen daar een stokje voor. Tussen Petten en St. Maartenszee mag niet meer door het Pettemerbos en de aangrenzende duinen gefietst worden. Men vreest beschadiging van het schelpenpad en gevaar voor het tegenwoordig veel grotere aantal wandelaars. Er mogen dit jaar ook niet meer dan 250 mountainbikers meedoen. Als alternatief kan me (meer) over het strand, of over het geasfalteerde fietspad langs de Westerduinweg.

De organisatie is in handen van MTB Noord-Holland, een samenwerkingsverband van HRTC DOK (Den Helder), Alcmaria Victrix, Hollandia Tuitjenhorn, Toerclub Wervershoof en Le Champion (Alkmaar).  

Contactpersoon voor Noord-Hollands Langste is Wim Erkelens Cooke van HRTC DOK (tel: 06-343 77 209).

Pin It
Bekeken: 3495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/