Heerhugowaard Centraal

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 januari organiseert Cool kunst en cultuur weer de Week van de Proefles. Die week zijn van bijna alle lessen en cursussen gratis proeflessen te volgen en is het mogelijk om verschillende instrumenten uit te proberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 januari zijn er tientallen proeflessen op het gebied van muziek, theater en musical en beeldende kunst. Deze week geeft Cool van vrijwel alle cursussen een sneak preview. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan een proefles van Muziekkriebels, direct meespelen in de Musicalklas, tekenen en schilderen in Atelier Cool of meezingen met Seniorenkoor Surplus.

Zaterdag 21 januari zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open zodat deelnemers instrumenten kunnen uitproberen. Iedereen die erover denkt om in het nieuwe jaar te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Het rooster van de Week van de Proefles staat op www.coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen van de cursussen dien je je van tevoren op te geven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 21 januari is aanmelden niet nodig. (Foto: Frits de Beer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl