De politie signaleert een opvallende stijging van diefstal van gereedschappen uit bedrijven (onder andere op de Beverkoog en de Boekelermeer), uit (bedrijfs)voertuigen en schuurtjes, garages en boxen bij woningen. Daarnaast is de buit bij diverse inbraken bij onder andere telecombedrijven vooral gericht op Apple-apparatuur en andere computers.

De politie roept ondernemers op om hun goederen te graveren, het serienummer te noterenof te registreren en er eventueel foto's van te maken. Voor de dader is het namelijk moeilijker de spullen door te verkopen als die gemerkt zijn. Waardevolle eigendommen kunnen ook worden geregistreerd op www.stopheling.nl.

Ondernemers wordt geadviseerd om goed te kijken naar de beveiligingsmaatregelen die zij hebben genomen. De politie merkt bijvoorbeeld dat inbrekers vaak ramen van roldeuren eruit halen of cilindersloten van deuren eruit trekken: "Laat u informeren bij erkende bedrijven en neem gepaste maatregelen."

Pin It
Bekeken: 3373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/