Tijdens een pro-forma zitting bij de Alkmaarse Rechtbank is dinsdag besloten dat er over de 33-jarige Iwan M. uit Hoogwoud een reclasseringsrapport moet komen waarmee de rechters meer informatie krijgen over zijn persoonlijkheid.

Iwan M. reed op 22 juli vorig jaar de toen 28-jarige Stefan Koppes aan die op zijn snorscooter overstak op de kruising van de Westtangent en de Zuidtangent in Heerhugowaard. Koppes overleefde de botsing met de bestelbus van M. niet. Het ongeluk had een grote impact op aanwezige getuigen. Zij zagen dat Koppes dertig meter verder met een smak op het wegdek belandde. Koppes was groot AZ-fan en werd dan ook met een bijzonder eerbetoon herdacht tijdens een wedstrijd later in juli.

Volgens getuigen reed Iwan M. te hard en door rood. De advocaat van Iwan M. heeft tijdens de pro-forma zitting de telefoongegevens van zijn cliënt opgevraagd. De volgende zitting vindt plaats op 20 april. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 8058x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/