De schadevergoeding voor twee families die overlast ondervinden van een windturbine in hun achtertuin aan het Erf van Odin, is door het college bepaald op € 13.205. Een familie woonachtig op de Middenweg kan rekenen op een bedrag van € 7.650.

In november heeft de Raad van State al bepaald dat de families recht hebben op een vergoeding, omdat zij niet konden weten dat er drie 124 meter hoge windmolens nabij hun huis geplaatst zouden worden. Volgens de families zijn hun woningen nu € 200.000 in waarde gedaald.

De gemeente was het in eerste instantie niet eens met de getroffen families. Onder dwang van de Raad van State namen zij uiteindelijk een onafhankelijk bureau in de arm die de schadevergoeding bepaalde. Een definitief besluit over de geleden planschade volgt overigens pas nadat de Raad van State instemt met genoemde bedragen.

Pin It
Bekeken: 5743x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/