Weddenschap afgesloten, beginnende loper, persoonlijk record verbeteren of al even niet meer echt getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om op 14 april goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard Cityrun By Night. Dat kan met het arrangement HHW Cityrun Training van AV Hera: zeven weken lang training, een ticket voor de Cityrun en meteen ook voor Hera's Voorjaarsloop op 12 maart. Kun je alvast een beetje inkomen.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop je door de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Je kunt meedoen met de 5 of 10 km wedstrijd. Er is ook een Coopertest van 12 minuten op de atletiekbaan. Ideaal om te kijken hoe het met je conditie is gesteld op weg naar de Cityrun By Night.

Vanaf 25 februari kun je zaterdagochtend om 09:30 uur en woensdagavond om 19:00 uur trainen. De kosten zijn voor het 10 km arrangement € 60 en € 55 voor het 5 km arrangement. Dit is inclusief startbewijzen voor de Voorjaarsloop en Heerhugowaard Cityrun By Night.

Kom op tijd in actie en schrijf je nu in via avhera.nl/hhw-cityrun-training.

Pin It
Bekeken: 2732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/