Jessica Schilder heeft zondag zilver op het NK Indoor Junioren in Apeldoorn gewonnen. De 17-jarige atlete van AV Hera stootte de 4 kg zware kogel naar 14,72m. Winnares Benthe Konig uit Arnhem bleef ruim voor met 15,28m. Jessica niet echt tevreden. De nog 1e jaars A kwam van de zomer al tot 15.42m. Moet wel gezegd worden dat ze druk met haar examenjaar bezig is.

Zaterdag namen Marijke Langendijk en Anna Doodeman namens Hera deel aan het polsstokhoogspringen voor meisjes A. Marijke sprong 3,00m, goed voor de vijfde plaats. De nummer vier sprong even hoog, maar had minder foutpogingen. Anna werd zevende met een persoonlijk record van 2,80m. Ook Marijke en Anna zijn volgend jaar nog junior A.

C-junior Koen Hoedjes beproefde zijn geluk op de 60m sprint tussen de B-jongens. De 14-jarige Heraan bereikte eenvoudig de finale, door zowel in de series als de halve finales 7,36s te lopen, slechts 0,04s boven zijn record. Door de zenuwen liep de benjamin een slordige finale, maar hij kwam evengoed hij nog tot 7,38s en plaats zeven.

Foto: Jessica Schilder op het podium (l)

Pin It
Bekeken: 3642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/