Jan van der Starre, fractielid van Senioren Heerhugowaard en kandidaat Kamerlid voor Lokaal in de Kamer, krijgt stevige kritiek van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), omdat hij vorig weekend zes Afghaanse asielzoekers politieke flyers in brievenbussen liet gooien. En het kan hem een fikse boete opleveren.

Van der Starre kent de zes Afghanen van zijn Nederlandse lessen in het AZC Heerhugowaard. Ze wisten niet wat er op de flyers stond, maar ze wilden hem wel helpen. Behalve dat het COA politiek neutraal wenst te blijven en daarover nog een hartig woordje met hem over wenst te spreken, hadden het zestal een vrijwilligersverklaring van het UWV moeten hebben.

"Ze sturen me maar een boete als ze het er niet mee eens zijn", reageerde Van der Starre onverschillig tegenover NH. Dat zou nog prijzig kunnen worden: die boete van het UWV kan oplopen tot € 12.000 per vrijwillige, maximaal dus € 72.000. Naar verwachting zal dat echter wel loslopen. Het gaat om een eenmalige actie en Van der Starre brak, naar eigen zeggen, niet moedwillig de regels. (foto: Twitter @JanStarre)

Pin It
Bekeken: 3709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/