Op 8 maart vieren de Werkgroep Vrouwenactiviteiten Heerhugowaard en de bibliotheek in Heerhugowaard de Internationale Vrouwendag. Het programma start om 16:15 uur met een optreden van zangeres Joke Oud en 's avonds verzorgen medewerkers van Veilig Thuis een programma over huiselijk geweld en hun aanpak. Tussendoor is er van 18.00 tot 18.45 uur een gezamenlijke maaltijd.

Joke Oud zingt nummers uit musicals en over levenswijsheden, liefde, realiteit en droom. Dit wisselt ze af met gedichtjes en een enkel gesproken woord.

Veilig Thuis verzorgt na het eten tot 20:00 uur een presentatie over de achtergronden en het werk van hun organisatie. Ze gaan daarover ook met het publiek in discussie. Als je te maken krijgt met geweld in huiselijke kring kun je daar altijd wat aan doen. Of het nu om jezelf gaat of om een ander. Of je vermoedens hebt, of het zeker weet. Zorgen delen is een belangrijke eerste stap.

De maaltijd kost € 2,50, maar verder is toegang gratis. Je kunt ook voor slechts één onderdeel komen. Aanmelden voor de maaltijd kan via Agnes Vendel (06-543 415 62 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie bij de activiteiten op bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3152x
https://ee.itk.ac.id/data/